Boterkoeken assortiment

Bij de bereiding van onze ontbijtkoeken maken we in ons basisrecept steeds gebruik van echte boter. Wat natuurlijk de smaak ten goede komt. Zo ontstaat een bladerdeeg van afwisselend flinterdunne deeglaagjes en echte boter. De meeste worden afgewerkt met neutrale confituur ,de klassieke banketbakkerscrème en gedecoreerd met een witte suikerglazuur.
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/09/boterkoekrozijn.png

Boterkoek met rozijnen

INGREDIËNTEN

Gerezen bladerdeeg met rozijnen, afgestreken met suikersiroop.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 

Boterkoek zonder rozijnen

INGREDIËNTEN

Gerezen bladerdeeg, afgestreken met suikersiroop.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/09/boterkoekeffen.png
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/09/chocoladekoek.png

Chocoladekoek

INGREDIËNTEN

Gerezen bladerdeeg, voorzien van twee Belgische chocoladestaafjes,afgestreken met suikersiroop.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 

Croissants

INGREDIËNTEN

Gerezen bladerdeeg, afgestreken met suikersiroop.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/09/croissant.png
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/09/rondesuis.png

Ronde suisse (zwitserse koek)

INGREDIËNTEN

Gerezen bladerdeeg, crème patissière, rozijnen, afgestreken met confituur en fondantsuiker.

Verkrijgbaar: dagelijks.

Allergenen : 

Lange suisse (zwitsersekoek)

INGREDIËNTEN

Gerezen bladerdeeg, crème patissière, rozijnen,afgestreken met confituur en fondantsuiker.

Verkrijgbaar: dagelijks.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/07/lange-suisse.png
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/07/frangipannekoek.png

Frangipannekoek

INGREDIËNTEN

Gerezen bladerdeeg, frangipanne, voorzien van decorsuiker.

Verkrijgbaar: dagelijks.

Allergenen : 

Achtje

INGREDIËNTEN

Gerezen bladerdeeg, crème patissière, afgestreken met confituur en fondantsuiker.

Verkrijgbaar: dagelijks.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/09/achtje.png
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/09/cremekoek.png

Créme koek

INGREDIËNTEN

Gerezen bladerdeeg, crème patissière, voorzien van decorsuiker.

Verkrijgbaar:   dagelijks.

Allergenen : 

créme koek chocolade

INGREDIËNTEN

Gerezen bladerdeeg, crème patissière, afgestreken met chocolade fondantsuiker.

Verkrijgbaar: zaterdag en zondag.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/09/cremechoc.png
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/07/strik-bladerdeeg.png

Strik

INGREDIËNTEN

Gerezen bladerdeeg, afgestreken met suikersiroop, en voorzien van fondantsuiker.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen :