Geschiedenis

Geschiedenis

Brood -en banket bakkerij Excellence werd opgericht door Kathleen Degroote en Bart Vanhooren op 5 juni 1999.Zij vormen de stuwende kracht van de zaak.

Zoals de naam “Excellence” betekent “voortreffelijk” willen zij dan ook excellent,uitstekend overkomen bij hun cliënteel. Dit moet en zal onmiddellijk herkenbaar zijn in het eindprodukt. Na vele jaren van voortdurend creatief bezig zijn, doordenkend en inspelend op nieuwe technieken en vormen, het zette ons aan tot het samenstellen van ons ruim assortiment waarbij zeker elk wat wils vindt ,en dat de mogelijkheden biedt om steeds iets nieuws uit te proberen.

De kracht en de mogelijkheden van de moderne werkplaats, worden daarbij volledig benut. Steeds wordt er gezocht naar de laatste nieuwigheden. De nieuwe produkten die er worden bedacht en gemaakt ,vinden hun wegen naar de moderne winkel . Je moet er als het ware aangetrokken worden door al die finesses en de liefde voor het prachtig vak.

We hopen dat de resultaten gerust Excellent mogen genoemd worden. We verlangen er dan ook uiteindelijk naar alles volgens de grootste zorg af te werken en steeds te werken volgens de nieuwe Haccp normen waarbij hygiëne op de eerste plaats komt .


Brood- en banketbakkerij