Get Adobe Flash player

Witte broodsoorten

Traditionele recepten en lange rijsprocessen zorgen ervoor dat het uitgebreide smaakpallet dat tarwebloem en andere ingrediënten rijk zijn ,volledig tot ontplooiing kunnen komen, zowel in de krokante korst als in de kruim, en vooral de lange vershoudbaarheid.

  • Speciaal witte groot/-klein
  • Ronde en lange galette
  • Zoutloos witte groot/-klein
  • Casinobrood: Doordat het niet direct met de ovenwarmte in aanraking komt maar in afgesloten blik wordt gebakken,is de fijnheid van het brood optimaal en heeft het brood enkel een zachte korst.Het is goed geschikt om te roosteren.
  • Carré groot/-klein

Contactgegevens:
Iepersestraat 446
8800 Roeselare
Belgie (0032) (0)51/24.22.79 vanhoorenbart@freegates.be
Aanmelden nieuwsbrief!
Volg ons via :
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube
Volg ons op facebook :