Luxebrood

Traditionele luxe broden

Een groep broden die het reeds generaties lang blijft doen als weekend- en feestbroden. Vanwege onze eerlijke recepten op basis van echte boter en kwaliteitsmelk,onderscheiden wij ons.

  • Chocolade brood: Speciaal voor lekkerbekken.
  • Melkbrood groot/-klein: Gebakken met volle melk ,blijft langer zacht en lekker. Iets waar kinderen gewoon gek op zijn.
  • Rozijnen brood groot/-klein: Een rijk gevulde broodsoort met zacht zoete rozijnen.
  • Suikerbrood: Brood met hoge voedingswaarde en blijft desondanks licht verteerbaar.Het is een specialiteit van Luikse origine.
  • Klaas-,valentijn-,paas-,kerstkoeken: Een specialiteit van Zuidwest-Vlaanderen bereid met een suiker- en boterrijk deeg.
  • Kerststollen of weihnachtstollen zijn een typisch eindejaarsproduct.

Brood- en banketbakkerij