Get Adobe Flash player

Ontbijtkoeken

Bij de bereiding van onze ontbijtkoeken maken we in ons basisrecept steeds gebruik van echte boter wat natuurlijk niet alleen het uitzicht maar vooral de smaak ten goede komt. Zo onstaat er een blader- deeg die bestaat uit afwisselende flinterdunne deeglaagjes en echte boter. De meeste worden afge- werkt met eigen gemaakte abricozengelei en gedecoreerd met een wit suikerglazuur.

  • Boterkoeken
  • Boterkoeken met rozijnen
  • Boterkoeken met suiker
  • Suissen ronde: De traditionele Zwitserse koeken gemaakt met banketbakkerscrème en rozijnen.
  • Achtjes
  • Chocolade koeken
  • Croissants: De Franse croissant,wie kent ze niet.Ze smelten in de mond.
  • Frangipanekoeken : Gevuld met amandelbeslag en versiert met amandelschaafsels.
  • Cremekoeken : Een vierkante koek gevuld met echte banketbakkerscrème.
  • Strikken

Contactgegevens:
Iepersestraat 446
8800 Roeselare
Belgie (0032) (0)51/24.22.79 vanhoorenbart@freegates.be
Aanmelden nieuwsbrief!
Volg ons via :
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube
Volg ons op facebook :